A way of giving.se

Hej!      

        

A way of giving.se är shopen för dig som värdesätter personliga och kreativa ting, här finner du allt ifrån yogatillbehör, böcker, smycken, tavlor till vackra kort. Sortimentet växer dessutom hela tiden.

Produkterna du finner här är skapade genom glädje och kreativitet och det känns när man öppnar sitt beställda paket härifrån.

"Nice things for nice people, Made of joy and inspired by Love"


Visionen är att skapa och driva ett företag vars energi kommer ur glädje och tacksamhet. Därför sammarbetar jag endast med designers och författare med samma vision i sitt företagande som jag har.

Den röda tråden är hälsa och utveckling. Meditation och yoga är viktiga delar i mitt liv och verktyg jag använder för att må bra och utvecklas. Allt i butiken har någon anknytning till dem verktygen och till hälsa och fortsatt välmående.

Naturen är en fantastisk tillgång vi alla har, vi behöver vara rädda om den. I största möjliga mån har jag alltid naturens bästa i min tanke och tar därför hänsyn till var och hur produkterna tillverkas och givetvis av vem.

Min känsla är också att du förmodligen vill ha ditt paket hem så fort som möjligt och jag jobbar på att det inom 2-4 arbetsdagar skall vara ditt! 

Tack för att Du väljer att ge A Way of giving.se en stund av din dyrbara tid ;)    Ps, om du har önskemål om hur ett visst smycke ska se ut så är Du välkommen at höra av dig eftersom jag gör smycken enligt beställning också. Om det finns någon annan produkt som du är intresserad av så tveka inte att höra av dig så gör vi vad vi kan för att tillgodose Dina behov.


Välkommen in i skapandets värld! Namaste A way of giving.se